Bel 06 23 713 909 uitvaart@elfriedearriens.nl

Keurmerk / Recensies

Elfriede Arriëns uitvaartzorg de Verbinding is sinds oktober 2019 houder van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart.

 

Het unieke van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart is dus dat ik niet door een extern bureau wordt beoordeeld. De beoordeling wordt gedaan door de nabestaanden voor wie ik een uitvaart heb mogen verzorgen. De beoordeling van nabestaanden is dus bepalend of ik het keurmerk mag blijven voeren. Bij het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart draait het primair om de persoonlijke benadering en niet om het volgen van protocollen en processen.

 

Sinds oktober 2019 Ik ben er trots op houder te zijn van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart. Als uitvaartbegeleider onderscheid ik me door uitgebreid met u te overleggen om samen te ontdekken wat zowel bij u, als bij de overleden dierbare past bij de vormgeving van de uitvaart. Met het Keurmerk sta ik in voor kwaliteit zoals:

 

  • Niet in één kort gesprek de hele uitvaart regelen, maar met elkaar gedurende de periode voorafgaand aan de uitvaart een afscheid voorbereiden waarop u, ondanks uw verdriet, goed kunt terugkijken.
  • U hoeft niet met meerdere personen overleg te voeren over uw situatie, u kunt alles met mij bespreken en alle verstrekte informatie wordt door mij vertrouwelijk behandeld.
  • Helderheid en transparantie.

 

Kwaliteitsregister Uitvaartverzorgers

 

Uitvaartverzorger is helaas geen beschermd beroep. Iedereen mag zich uitvaartverzorger noemen. Uitvaartverzorgers die zijn ingeschreven in het Kwaliteits Register Uitvaartverzorgers hebben aantoonbare kennis en ervaring als uitvaartverzorger.

 

Ingeschreven in het Kwaliteitsregister Uitvaartverzorgers 

 

Beoordelingen Keurmerk Persoonlijke Uitvaart