Bel 06 23 713 909 uitvaart@elfriedearriens.nl

Keurmerk / Recensies

Elfriede Arriëns uitvaartzorg de Verbinding is sinds oktober 2019 houder van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart.

 

Het unieke van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart is dus dat ik niet door een extern bureau wordt beoordeeld. De beoordeling wordt gedaan door de nabestaanden voor wie ik een uitvaart heb mogen verzorgen. De beoordeling van nabestaanden is dus bepalend of ik het keurmerk mag blijven voeren. Bij het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart draait het primair om de persoonlijke benadering en niet om het volgen van protocollen en processen.

 

Sinds oktober 2019 Ik ben er trots op houder te zijn van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart. Als uitvaartbegeleider onderscheid ik me door uitgebreid met u te overleggen om samen te ontdekken wat zowel bij u, als bij de overleden dierbare past bij de vormgeving van de uitvaart. Met het Keurmerk sta ik in voor kwaliteit zoals:

 

  • Niet in één kort gesprek de hele uitvaart regelen, maar met elkaar gedurende de periode voorafgaand aan de uitvaart een afscheid voorbereiden waarop u, ondanks uw verdriet, goed kunt terugkijken.
  • U hoeft niet met meerdere personen overleg te voeren over uw situatie, u kunt alles met mij bespreken en alle verstrekte informatie wordt door mij vertrouwelijk behandeld.
  • Helderheid en transparantie.

 

Kwaliteitsregister Uitvaartverzorgers

 

Uitvaartverzorger is helaas geen beschermd beroep. Iedereen mag zich uitvaartverzorger noemen. Uitvaartverzorgers die zijn ingeschreven in het Kwaliteits Register Uitvaartverzorgers hebben aantoonbare kennis en ervaring als uitvaartverzorger.

 

Ingeschreven in het Kwaliteitsregister Uitvaartverzorgers 

 

Beoordelingen Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Keurmerkhouder <<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 19004

Elfriede Arriëns uitvaartzorg de Verbinding
Telefoon: 0623713909
Email: uitvaart@elfriedearriens.nl
Website: www.elfriedearriens.nl

Jaar oprichting: 2015
Keurmerkhouder sinds: 2019


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 30 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.5 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.6 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.7 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Femmie Wilbrink  
Elfriede heeft ons heel prettig bijgestaan in deze moeilijke periode en mede hierdoor kunnen wij terugkijken op een waardige plechtigheid


Marjan 
In de familie was Elfriede al bekend door het verzorgen van een prachtige uitvaart. Opnieuw hebben wij haar benaderd en we hebben ons geen betere begeleiding en organisatie kunnen wensen. Zij luistert naar de verhalen en weet precies dat typisch persoonlijke eruit te filteren en in te brengen bij het afscheid. Ook verzorgde ze een mooie, warme ontvangst in de Afscheidskamer. Wat is dat een fijn plekje om nog even samen te kunnen zijn. Kortom, zij is een zeer empathische vrouw, aanwezig waar nodig, erg professioneel en in alle hectiek hebben we het ook gezellig gehad. Een lach en een traan, heel waardevol! Vooral ook het vermelden waard, zij heeft werkelijk een prachtige rouwbrief ontworpen. Elfriede, ongelooflijk veel dank voor alle goede zorgen!


MA Bannink 
Optimaal


Adilia Bekking 
Wij hebben het contact met Elfriede als aangenaam en laagdrempelig ervaren. Ze kwam met voorstellen die net even anders waren en ons hebben geholpen om er een mooi en persoonlijk afscheid van te maken. Elfriede stuurt de uitvaart aan zonder storend te zijn. Dat doet ze ook in de voorbereiding en dat mag wat ons betreft iets minder nadrukkelijk. Dit is vooral een tip, want voor de rest was het goed.


Fam Bouhof 
prima verzorging gehad, ze is goed op de hoogte en levert goede ideeën/wensen aan. Persoonlijk betrokken. Ga zo door.


Rob Westers 
Zeer tevreden over de persoonlijke benadering. Niets was te veel en zeer veel geduld had Elfriede.


Sandra Kaufmann  
Een "warmer" afscheid kan je niet krijgen. Er wordt meegedacht en je hoeft zelf niks te regelen. Dingen die onmogelijk lijken te zijn worden werkelijkheid. Een echte aanrader.


M. den Uijl 
Elfriede ontzorgt. Je kunt alles aan haar overlaten. Als ik al eens en vraag had, dan werd er direct actie ondernomen. De communicatie (groepsapp van de betrokkenen) functioneert uitstekend.


Wim Beute 
Elfriede heeft zich vanaf het eerste contact na het overlijden van mijn vrouw tot de zakelijke afsluiting zich zeer empathisch getoond. De samenwerking met mijn kinderen, het overleg en de flexibiliteit was voortreffelijk. De zorgvuldigheid tot in de kleinste details, de aanwijzingen die ze ons heeft gegeven en de zorg voor ons, hebben ons zeer bemoedigd en gemaakt dat de dag van de begrafenis vlekkeloos is verlopen. Een verdrietige dag, maar waar we dankbaar op terugkijken.


Henk en Lianne Leenders 
Wij hebben Elfriede als heel erg fijn en kundig ervaren. Ze heeft ons zoveel uit handen genomen. Ze had alles tot in de puntjes geregeld. We kijken terug op een mooi waardig afscheid van Jan. Nogmaals bedankt Elfriede.


Bente van der Made 
Elfriede had al eerder de uitvaart van onze stiefmoeder begeleid dus toen onze vader overleed hebben haar weer gebeld. Elfriede is zeer persoonlijk en nam voldoende de tijd voor ons en onze wensen. Ze legde de mogelijkheden goed uit en liet ons ook vrij in onze eigen ideeen. De uitvaart was heel mooi.


P. van Wanrooy 
Erg betrokken, zeer respectvol omgegaan met onze meningen. Gehandeld conform de verwachtingen van de overledene en nabestaanden.


Familie Aartsen 
Wij zijn ontzettend dankbaar voor de goede begeleiding tijdens een hele moeilijke periode.


Anita Hooning-Droog 
Elfriede heeft met veel tact en geduld de uitvaart van mijn plotseling overleden man verzorgd. Zij nam alle tijd voor ons, luisterde goed en legde ons in alle rust de diverse opties uit. Onze persoonlijke inbreng stond daarbij voorop en hierdoor hebben een mooie uitvaart kunnen regelen. Door haar steun en toewijding was zij voor mij en de kinderen een waar lichtpunt in deze voor ons zo schokkende en verdrietige tijd.


M.H.M. Vervelde-van Galen 
Mede dankzij Elfriede hebben wij mijn man, vader en opa een prachtig afscheid kunnen geven. Zij ontzorgde ons maximaal.


familie Veenbergen 
We zijn erg tevreden hoe Elfriede Arriëns de uitvaart geregeld heeft. Ze is een vriendelijk, warm persoon. Tijdens de bezoeken heeft ze de tijd, maar pakt ook door als het even moet (brieven op de post). Tijdens de voorbereiding staat ze open voor eigen inbreng, is niet opdringerig en komt ook met eigen initiatieven om bijv. foto's te verbeteren. Ondanks de intensieve en moeilijke tijd is zij voor de gehele familie zeker een steun geweest door haar persoonlijke ondersteuning om tot een mooie, herinneringsvolle uitvaart te komen.


Bart Aalberts 
Elfriede Ariens is een mensen-mens. Zij is zeer geïnteresseerd in mensen en neemt ruimschoots de tijd om zich te verdiepen in de overledene en te luisteren naar de nabestaanden. Van daaruit weet zij op een zeer prettige en gestructureerde wijze de wensen om te zetten naar een uitvaart die recht doet aan de overledene. Ze heeft een ruime ervaring en geeft tijdens het proces op een goede manier advies en begeleiding.


Mw.G.F.de Vries-Labberton 
Ze komt heel rustig over en zo doet ze ook haar werk Wij vonden het zeer prettig


Jola Roelofs-brouwer 
Alles perfect geregeld en zeer betrokken bij de situatie


Henk Reuvekamp 
Persoonlijk, deskundig, betrokken en warm. Zowel Elfriede als ook Linda. De afscheidskamer in Eerbeek is echt een pre. Veel privacy en je kunt er terecht wanneer je wilt.


John Bisseling 
We hebben de begeleiding door Elfriede als zeer prettig ervaren. In de voorbereiding toont zij veel inlevingsvermogen, schat snel situaties in, heeft oog voor detail en dringt waar nodig aan op besluiten. Het draaiboek zorgt voor juiste verwachtingen van wat gaat komen. Ook geeft ze duidelijk haar mening en doet concrete suggesties. Op de dag van de uitvaart regisseert zij de dag en behoedt de familie. Ook de nazorg was erg goed, met persoonlijke aandacht. We zijn zeer tevreden.


Pia kempenaar 
Elfriede heeft ons van het moment van overlijden tot de uitvaart, ons fantastische begeleid. Alles was tot in de puntjes geregeld. Het is een uitvaart geworden zoals deze paste bij Willem. Een zeer roerende en mooi afscheid, waar wij als nabestaande nog steeds met een lach en een traan, maar zeker met een heel goed gevoel, naar terug kijken.


Mw. S. Staal- Doornhein 
Zowel de kinderen als ikzelf hebben ons zeer gesteund gevoeld. Er werd elke dag met grote toewijding geholpen om de ceremonie in te vullen. Een heel speciale gebeurtenis , alles tot in de finesses verzorgd.


Dick Bas 
We hebben, gezien de hoge leeftijd van onze moeder, al ruim van tevoren, nog tijdens haar leven, de eerste gesprekken gehad en onze persoonlijke situatie besproken. Op het moment dat onze moeder overleed waren alle gegevens en wensen al bekend bij Elfriede en konden we de laatste puntjes op de i zetten. We hebben voor, tijdens en na de uitvaart op een fijne manier contact gehad met Elfriede. Na de begrafenis heeft zij nog een laatste woord gericht tot de overledene met betrekking tot haar zonen. Deze tekst is door haar op papier gezet en aan ons overhandigt. Wij waren oprecht verrast door de invulling die Elfriede hieraan heeft gegeven. Zeer persoonlijk! Wij zijn blij dat het op deze manier is gegaan.


Gerard Jansen 
Uitvaartondernemer heeft alles al geruime tijd geleden met de overledene besproken en geregeld zodat alles na overlijden duidelijk en transparant was. Hierdoor verliep alles gesmeerd en volgens plan. Advies over procedures en nazorg was goed en paste bij de wens van overledene en nabestaanden.


MEJ Berntssen Derksen. 
Betrokken en meedenkende uitvaartondernemer. Ze kan goed luisteren. Heeft goede ideeen.


Jean-paul courcol & fam vink 
Elfriede is een zorgzame,meedenkend,betrokken,en een warm persoon.samen met marleen Bruns hebben ze ons uitstekend begeleid,stap voor stap.ondanks onze situatie hebben we er samen een mooi afscheid van kunnen maken mede dankzij deze twee prachtmensen.


Sylvia Bosgoed 
Persoonlijk, zeer betrokken, menselijk, warm en deskundig. Overal wordt aan gedacht en niets wordt aan het toeval overgelaten. We zijn Elfriede zo dankbaar; de uitvaart was helemaal zoals gewenst. Meer dan dat zelfs!


Brigitte van den Brink 
Elfriede is een lieve vrouw die haar vak verstaat. Zij biedt een goede begeleiding op maat. Er is ruimte om op beslissingen terug te komen en dat is erg prettig. Zij luisterd goed naar wat er gezegd wordt en dat kan ze goed vertalen naar de praktijk maar ook naar de verhalen die door ons geschreven zijn en door haar voorgelezen tijdens de dienst. Kortom door haar duidelijke begeleiding en persoonlijke aandacht hebben wij een mooie afsluiting kunnen maken.


Helen 


Miranda 
Accurate empathische vrouw die er voor 100% is. Zakelijk, flexibel en zacht.


Elly Hol. 
Alles ging in goed overleg.


IB 
Elfriede's enorme netwerk, persoonlijke en liefdevolle begeleiding in het uitvoeren van de wensen van zowel overledene en onze samengestelde familie, laat ons terugkijken op een mooi afscheid, geheel volgens wens. Elfriede heeft een bijzonder en prachtig talent voor het begeleiden van afscheid en rouw, in zijn verschillende vormen.


B.E te Kamp 
We werden van begin tot het eind goed begeleid en geholpen in alle rust


Jan van Gijn 
Ze luistert goed, laat ruimte voor eigen initiatief en is zeer zorgvuldig.


Herwin Kolkman 
Goed persoonlijk contact waarbij er ruimte was voor emotie.


Cor Brom 
In een moeilijke tijd zijn we volledig ontzorgd door Elfriede, op een heel prettige en persoonlijke manier. Hiermee hebben we er een heel persoonlijke uitvaart van kunnen maken, mede mogelijk gemaakt door de uitstekende begeleiding, en waar nodig sturing, van Elfriede.


L. Piu de Keijser 
Zeer prettig persoon. Betrokken bij de familie. Raad andere mensen deze persoon aan


Roeland Hendriks 
Voor de 2e keer van Elfriede gebruik moeten maken. Een feest mag je het niet noemen maar een straf was het absoluut niet. Zeer tevreden.


Geert de Croon 
Elfriede is een zeer ervaren uitvaartondernemer die en de uitvaart met veel zorg uitgevoerd heeft.


Hans Beekhoven 


Erika Diekema 
Elfriede werkt op een professionele wijze naar een mooie persoonlijke uitvaart, rekening houdend met de wensen van familieleden. Meer dan tevreden over deze betrokken uitvaartondernemer.


H.Neuteboom 
De begeleiding van mevr. Ariëns (Elfriede) als zeer prettig en betrokken ervaren. Goede tips, advies, maar ook een luisterend oor voor onze wensen. Uiteindelijk er gezamenlijk een mooie, waardige en passende ceremonie van kunnen maken. Nogmaals dank.


o,f.j. dusseljee 
zeer persoonlijk tot in elke details


W.C. Wolters-Roeterdink 
warme persoonlijkheid


Esther Hoevers-Mulder 
Elfriede zouden wij zeker aanbevelen.


Holden Lievestro 


Esther van Raaij 


Hans Verbeek 
Ze doet meer dan je zou mogen verwachten en alles liefdevol.


W. Jansen-Diks 
Mevr. Arriens is een fijn en betrokken persoon en zeer professioneel. Laat niets aan het toeval over, maar op een dusdanige manier dat de nabestaanden de uitvaart zelf naar eigen wens of de wens van de overledene samen met haar kunnen regelen. Mevr. Arriens denkt mee , dringt niets op ,en neemt de tijd om alles te bespreken . Wij als familie zijn zeer tevreden over de de uitvaarten die zij heeft begeleid.


Martin en Hannie van der Veen 
Zeer persoonlijk en zeer betrokken. Elfriede leeft en denkt met je mee, komt met hele goede ideeen waar je op dat moment zelf niet aan denkt.


Timo en Marije 
Toen onze vader in 2010 overleed, heeft Elfriede ons heel fijn geholpen in deze droevige periode. Zij toonde daarbij veel flexibiliteit, want het afscheid was grootschalig, op een ongebruikelijke locatie met veel genodigden, muzikanten, eigen catering en daarop volgend nog een plechtigheid in besloten kring aan de andere kant van het land. Dit alles heeft zij samen met ons voor elkaar gekregen en vervolgens in goede banen geleid. Toen onze moeder dit jaar helaas ook kwam te overlijden, hebben wij gelijk Elfriede weer gevraagd om ons bij te staan. Ondanks het verdriet, kijken wij met een fijn gevoel terug op het mooie afscheid dat wij onze moeder hebben kunnen geven. Wederom met de nodige uitdagingen en persoonlijke wensen en daarbij midden in coronatijd, heeft Elfriede ons ook nu weer fantastisch bijgestaan.


Joost Augustijn 
Elfriede is zeer betrokken van het overlijden tot de uitvaart. Ze heeft goed de richting aangevoeld en daarin keuzes gegeven die voor ons van belang waren.


Jan Willem Vrijaldenhoven 
Ik heb helaas in zeer korte tijd voor de tweede keer een uitvaart moeten regelen,en vanzelfsprekend weer uitgekomen bij Elfriede Arriens. Echt persoonlijk en alles is mogelijk en wederom zijn wij er samen uitgekomen om weer een uitvaart te regelen waar ik met een tevreden blik op kan terug kijken. Deze uitvaartondernemer verdient een pluim op gebied van begeleiding van de familie, de zorgen worden in deze toch al moeilijke tijd volledig overgenomen zodat de familie rust heeft op dit gebied.


Irma de Boer - Stel 
Elfriede kan goed luisteren en is sensitief. Ze kan op basis daarvan goed adviseren en heeft oog voor detail. Dat maakt dat wij een mooi persoonlijk en intieme afscheidsceremonie hebben gehad.


Sandra 
Het was een ontzettend fijn, warm, en goed geregelde uitvaart waar alles tot de puntjes was geregeld. Echt een aanbeveling. 😍


Martin en Hannie van der Veen 
Elfriede is een mensen mensen mens, zeer betrokken bij de familie en echtgenoot die achterbleef. Niets was teveel en had zeer goede voorstellen. Ze ging elke dag bij de overledene kijken of alles nog in orde was.


Gerdien van den Brink 
Persoonlijke aandacht, veel begeleiding, rust, Goed en duidelijk draaiboek, alles tot in de puntjes geregeld. Ik kijk terug op een "mooie " waardige en respectvolle uitvaart, van mijn man dankzij Elfriede Arriëns en Linda van der Spek van uitvaartzorg "DE VERBINDING"


Corina Nolsen 
Dit is de 2e uitvaart die Elfriede Arriëns van de Verbinding voor ons heeft verzorgd. Zij doet dit uiterst respectvol en betrokken. De uitvaart van mijn zus was echter ook nog eens heel zwaar, ook voor haar, maar wij hadden geen betere begeleiding kunnen wensen. Het is mede dankzij Elfriede dat het een mooi persoonlijk afscheid is geworden. Ze nam ons alle zorg uit handen, wat veel rust heeft gegeven in deze periode. Ook de nazorg was geweldig. Veel dank hiervoor.


Olle van Heijningen 
Elfriede heeft ons zeer prettig begeleid in onze zeer persoonlijke uitvaart van mijn man.Al onze wensen zijn in praktijk gebracht.Elfriede heeft onze wensen in de tijd voor kerst allemaal kunnen uitvoeren Zij heeft ook goede ideeen aan de hand gedaan. In de afgelopen tijd is zij zelfs nog een paar keer op bezoek geweest.Heel fijn.


Jan Rouma 
Elfriede heeft Merene het vertrouwen gegeven dat ze het los kon laten en aan haar on overlaten. Zij kon daardoor in vrede en rust gaan. Vervolgens heeft Elfriede ons enorm geholpen de uitvaart zo te laten plaatsvinden zoals Merene dat gewenst heeft. Ze heeft niet geschuwd een persoonlijke band met ons op te bouwen en de condities te scheppen waarmee dit alles mogelijk was. Zij heeft mij en mijn familie veel zorgen uit handen genomen.


MTJ Scholte Salentijn 
De uitvaart van mijn echtgenoot Paul is mede door Elfriede een zeer persoonlijke dienst geworden. Ondanks de beperkingen, die er waren door de Corona voorschriften, is het voor ons een moment geworden waar we allemaal met een heel goed gevoel op terug kijken. Ook van diverse gasten kregen we een compliment voor de zeer zorgvuldige ontvangst en organisatie! Hiervoor dank!!


J van Zadelhoff-Plomp 
Alles is perfect geregeld en de nazorg is ook goed. Ondanks de verdrietige omstandigheden, hebben we veel steun aan ze gehad.


Edwin Rutgers 
Elfriede heeft heel duidelijk een zeer ruime en lange ervaring in het begeleiden van de familie van de overledene en het verzorgen van de uitvaart. Ze is er voor de familie en waakt over de planning om tijdig tot een goede en persoonlijke uitvaart te komen. Wij als familie hebben haar inbreng als zeer prettig ervaren en wij kunnen haar iedereen aanbevelen bij een uitvaart.


Familie Verweij 
Zeer aangename en begripvolle maar ook correcte begeleiding.


Mieke Bollen 
Elfriede Arriëns heeft ook deze keer, eerder van onze vader,de uitvaart van onze moeder zeer prettig begeleid en verzorgd. Ze heeft een persoonlijke benadering en nu en dan een lichte toon tussendoor waardoor er ook weer even wat lucht komt in het hele intensieve en verdrietige proces. Je voelt je door haar gedragen en het vertrouwen dat het allemaal gaat lukken zoals wij en onze ouders het gewenst hadden.


Ria Marti-Looijenga 
De hulp van Elfriede en Linda hebben bijgedragen aan een goed familie afscheid van onze moeder en oma.


Arthur Roskott 
Zeer goede begeleiding en warm persoonlijk advies


W.B. 


Angelina Kremer van Laar 
Het was allemaal perfect geregeld ook de nazorg. We zijn flink geholpen door Elfriede Arriens. Hartelijk dank daarvoor!!


mevr. L. 
Heel fijn contact, behulpzaam met alles en heel lief.


E.J.W. Wijnbergen 
Zeer persoonlijk, goed en regelmatig contact op elk moment van de dag 24/7.


Dineke Meijer 
De periode rond de uitvaart was van begin tot einde tot in de puntjes geregeld, alles liep volgens plan en ging heel soepel. Ondanks de Corona maatregelen kijken wij terug op een heel mooi afscheid van onze moeder, geheel in haar stijl, dat heeft Elfriede heel goed begrepen en uitgevoerd, onze complimenten en heel veel dank daarvoor.


AnnetteStraver-Kaatman 
Om afscheid te nemen van een dierbare is nooit fijn ,maar op de manier zoals Elfriede dit afscheid heeft begeleid is voor heel erg bijzonder geweest ! Heel veel dank daarvoor!


Roelf Bollen 
Elfriede weet op de juiste manier zakelijke keuzes en planning in te brengen op een persoonlijke manier. Ze is een grote steun en toeverlaat voor ons geweest op een moment waarop wij compleet onwetend en geschokt een uitvaart moesten regelen. Haar planning, zeer correcte en persoonlijke aandacht voor zowel mijn moeder als aan ons als kinderen en kleinkinderen was uitstekend en zeer professioneel. Zij weet goed te laveren tussen rustmomenten en ook ons te helpen als er keuzes gemaakt moeten worden. Zonder haar was het niet tot zo’n mooie persoonlijke uitvaart gekomen.


H.J. .van den Berg. 
een warm gevoel als wij er aan terug denken.


Fam kaatman 


Léoni Weijkamp- Spaan. 
Ik heb de begeleiding en betrokkenheid van Elfriede Ariëns als zéér goed ervaren! Zij heeft de tijd genomen om samen met mij en de kinderen een mooie, persoonlijke uitvaart te verzorgen. Daar kijken wij met een goed gevoel op terug! Het was erg fijn om dit samen met haar te doen! Veel lof voor deze uitvaartonderneming!!


Sonja Cavallaro 
We hebben het contact met Elfriede als uitermate prettig en kundig ervaren. Dit uitte zich in haar zichtbaarheid en onzichtbaarheid naar gelang situatie daarom vroeg. Het meermaals dagelijks contact was professioneel en erg “menselijk”. Elfriede heeft ons input gegeven en wij hebben er een eigen draai aan kunnen en mogen geven. Het was soms schakelen in deze Corona crisis tijd, maar het is volkomen naar wens verlopen. Ik kan daarom Elfriede zeer aanbevelen. En... ze is gewoon een erg prettig mens 😃


<<< Terug