Bel 06 23 713 909 uitvaart@elfriedearriens.nl

Historie

Beste bezoeker van de site van Elfriede Arriëns uitvaartzorg de Verbinding.

Zoals u wellicht bekend is, is Eline Schotpoort, oprichtster van uitvaartonderneming de Verbinding persoonlijke uitvaartbegeleiding, op 2 februari 2016 overleden.

Het is 4 jaar later. 

Eline had met haar onderneming de Verbinding een goede naam opgebouwd in Eerbeek en omstreken. Zij deed haar werk met passie en liefde en was begaan met de nabestaanden. Men zegt vaak tegen mij: “Bij Eline voelde je je thuis”, ze had een groot inlevingsvermogen en je wist dat de uitvaart bij haar in goede handen was.

Ook ik heb het voorrecht gehad haar te leren kennen, eerst als collega en later ook als vriendin. Samen hebben we uitvaarten geleid en elkaar ondersteund waar nodig. Haar overlijden was een grote schok voor iedereen die haar kende en het gemis blijft. Maar haar naam gaat niet verloren. De naam de Verbinding persoonlijke uitvaartbegeleiding is gewijzigd in Elfriede Arriëns uitvaartzorg de Verbinding.  De naam de Verbinding blijft voortbestaan alsmede in Afscheidskamer de Verbinding. Zo blijven we een beetje verbonden met het gedachtegoed van Eline.

Elfriede Arriëns uitvaartzorg de Verbinding

Tel: 06-23 713 909

Mail: uitvaart@elfriedearriens.nl