Bel 06 23 713 909 uitvaart@elfriedearriens.nl


Keurmerkhouder

<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 19004

Elfriede Arriëns uitvaartzorg de Verbinding
Telefoon: 0623713909
Email: uitvaart@elfriedearriens.nl
Website: www.elfriedearriens.nl

Jaar oprichting: 2015
Keurmerkhouder sinds: 2019


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 29 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger? 9.7 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren? 9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid? 9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden? 9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan? 9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting? 9.9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen? 9.9 /10

<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:

H.Neuteboom 
De begeleiding van mevr. Ariëns (Elfriede) als zeer prettig en betrokken ervaren. Goede tips, advies, maar ook een luisterend oor voor onze wensen.
Uiteindelijk er gezamenlijk een mooie, waardige en passende ceremonie van kunnen maken.

Nogmaals dank.

o,f.j. dusseljee 
zeer persoonlijk tot in elke details

W.C. Wolters-Roeterdink 
warme persoonlijkheid

Esther Hoevers-Mulder 
Elfriede zouden wij zeker aanbevelen.

Holden Lievestro 

Esther van Raaij 

Hans Verbeek 
Ze doet meer dan je zou mogen verwachten en alles liefdevol.

W. Jansen-Diks 
Mevr. Arriens is een fijn en betrokken persoon en zeer professioneel.
Laat niets aan het toeval over, maar op een dusdanige manier dat de nabestaanden de uitvaart
zelf naar eigen wens of de wens van de overledene samen met haar kunnen regelen.
Mevr. Arriens denkt mee , dringt niets op ,en neemt de tijd om alles te bespreken .
Wij als familie zijn zeer tevreden over de de uitvaarten die zij heeft begeleid.

Martin en Hannie van der Veen 
Zeer persoonlijk en zeer betrokken.
Elfriede leeft en denkt met je mee, komt met hele goede ideeen waar je op dat moment zelf niet aan denkt.

Timo en Marije 
Toen onze vader in 2010 overleed, heeft Elfriede ons heel fijn geholpen in deze droevige periode. Zij toonde daarbij veel flexibiliteit, want het afscheid was grootschalig, op een ongebruikelijke locatie met veel genodigden, muzikanten, eigen catering en daarop volgend nog een plechtigheid in besloten kring aan de andere kant van het land. Dit alles heeft zij samen met ons voor elkaar gekregen en vervolgens in goede banen geleid.

Toen onze moeder dit jaar helaas ook kwam te overlijden, hebben wij gelijk Elfriede weer gevraagd om ons bij te staan. Ondanks het verdriet, kijken wij met een fijn gevoel terug op het mooie afscheid dat wij onze moeder hebben kunnen geven. Wederom met de nodige uitdagingen en persoonlijke wensen en daarbij midden in coronatijd, heeft Elfriede ons ook nu weer fantastisch bijgestaan.

Joost Augustijn 
Elfriede is zeer betrokken van het overlijden tot de uitvaart. Ze heeft goed de richting aangevoeld en daarin keuzes gegeven die voor ons van belang waren.

Jan Willem Vrijaldenhoven 
Ik heb helaas in zeer korte tijd voor de tweede keer een uitvaart moeten regelen,en vanzelfsprekend weer uitgekomen bij Elfriede Arriens. Echt persoonlijk en alles is mogelijk en wederom zijn wij er samen uitgekomen om weer een uitvaart te regelen waar ik met een tevreden blik op kan terug kijken.
Deze uitvaartondernemer verdient een pluim op gebied van begeleiding van de familie, de zorgen worden in deze toch al moeilijke tijd volledig overgenomen zodat de familie rust heeft op dit gebied.

Irma de Boer – Stel 
Elfriede kan goed luisteren en is sensitief. Ze kan op basis daarvan goed adviseren en heeft oog voor detail. Dat maakt dat wij een mooi persoonlijk en intieme afscheidsceremonie hebben gehad.

Sandra 
Het was een ontzettend fijn, warm, en goed geregelde uitvaart waar alles tot de puntjes was geregeld. Echt een aanbeveling. 😍

Martin en Hannie van der Veen 
Elfriede is een mensen mensen mens, zeer betrokken bij de familie en echtgenoot die achterbleef.
Niets was teveel en had zeer goede voorstellen.
Ze ging elke dag bij de overledene kijken of alles nog in orde was.

Gerdien van den Brink 
Persoonlijke aandacht, veel begeleiding, rust,
Goed en duidelijk draaiboek, alles tot in de puntjes geregeld. Ik kijk terug op een “mooie ” waardige en respectvolle uitvaart, van mijn man
dankzij Elfriede Arriëns en Linda van der Spek van uitvaartzorg “DE VERBINDING”

Corina Nolsen 
Dit is de 2e uitvaart die Elfriede Arriëns van de Verbinding voor ons heeft verzorgd.
Zij doet dit uiterst respectvol en betrokken. De uitvaart van mijn zus was echter ook nog eens heel zwaar, ook voor haar, maar wij hadden geen betere begeleiding kunnen wensen. Het is mede dankzij Elfriede dat het een mooi persoonlijk afscheid is geworden. Ze nam ons alle zorg uit handen, wat veel rust heeft gegeven in deze periode. Ook de nazorg was geweldig. Veel dank hiervoor.

Olle van Heijningen 
Elfriede heeft ons zeer prettig begeleid in onze zeer persoonlijke uitvaart van mijn man.Al onze wensen zijn in praktijk gebracht.Elfriede heeft onze wensen in de tijd voor kerst allemaal kunnen uitvoeren Zij heeft ook goede ideeen aan de hand gedaan.
In de afgelopen tijd is zij zelfs nog een paar keer op bezoek geweest.Heel fijn.

Jan Rouma 
Elfriede heeft Merene het vertrouwen gegeven dat ze het los kon laten en aan haar on overlaten. Zij kon daardoor in vrede en rust gaan.
Vervolgens heeft Elfriede ons enorm geholpen de uitvaart zo te laten plaatsvinden zoals Merene dat gewenst heeft. Ze heeft niet geschuwd een persoonlijke band met ons op te bouwen en de condities te scheppen waarmee dit alles mogelijk was. Zij heeft mij en mijn familie veel zorgen uit handen genomen.

MTJ Scholte Salentijn 
De uitvaart van mijn echtgenoot Paul is mede door Elfriede een zeer persoonlijke dienst geworden.
Ondanks de beperkingen, die er waren door de Corona voorschriften, is het voor ons een moment geworden waar we allemaal met een heel goed gevoel op terug kijken. Ook van diverse gasten kregen we een compliment voor de zeer zorgvuldige ontvangst en organisatie! Hiervoor dank!!

J van Zadelhoff-Plomp 
Alles is perfect geregeld en de nazorg is ook goed.
Ondanks de verdrietige omstandigheden, hebben we veel steun aan ze gehad.

Edwin Rutgers 
Elfriede heeft heel duidelijk een zeer ruime en lange ervaring in het begeleiden van de familie van de overledene en het verzorgen van de uitvaart. Ze is er voor de familie en waakt over de planning om tijdig tot een goede en persoonlijke uitvaart te komen. Wij als familie hebben haar inbreng als zeer prettig ervaren en wij kunnen haar iedereen aanbevelen bij een uitvaart.

Familie Verweij 
Zeer aangename en begripvolle maar ook correcte begeleiding.

Mieke Bollen 
Elfriede Arriëns heeft ook deze keer, eerder van onze vader,de uitvaart van onze moeder zeer prettig begeleid en verzorgd. Ze heeft een persoonlijke benadering en nu en dan een lichte toon tussendoor waardoor er ook weer even wat lucht komt in het hele intensieve en verdrietige proces. Je voelt je door haar gedragen en het vertrouwen dat het allemaal gaat lukken zoals wij en onze ouders het gewenst hadden.

Ria Marti-Looijenga 
De hulp van Elfriede en Linda hebben bijgedragen aan een goed familie afscheid van onze moeder en oma.

Arthur Roskott 
Zeer goede begeleiding en warm persoonlijk advies

W.B. 

Angelina Kremer van Laar 
Het was allemaal perfect geregeld ook de nazorg. We zijn flink geholpen door Elfriede Arriens.
Hartelijk dank daarvoor!!

mevr. L. 
Heel fijn contact, behulpzaam met alles en heel lief.

E.J.W. Wijnbergen 
Zeer persoonlijk, goed en regelmatig contact op elk moment van de dag 24/7.

Dineke Meijer 
De periode rond de uitvaart was van begin tot einde tot in de puntjes geregeld, alles liep volgens plan en ging heel soepel. Ondanks de Corona maatregelen kijken wij terug op een heel mooi afscheid van onze moeder, geheel in haar stijl, dat heeft Elfriede heel goed begrepen en uitgevoerd, onze complimenten en heel veel dank daarvoor.

AnnetteStraver-Kaatman 
Om afscheid te nemen van een dierbare is nooit fijn ,maar op de manier zoals Elfriede dit afscheid heeft begeleid is voor heel erg bijzonder geweest ! Heel veel dank daarvoor!

Roelf Bollen 
Elfriede weet op de juiste manier zakelijke keuzes en planning in te brengen op een persoonlijke manier. Ze is een grote steun en toeverlaat voor ons geweest op een moment waarop wij compleet onwetend en geschokt een uitvaart moesten regelen. Haar planning, zeer correcte en persoonlijke aandacht voor zowel mijn moeder als aan ons als kinderen en kleinkinderen was uitstekend en zeer professioneel. Zij weet goed te laveren tussen rustmomenten en ook ons te helpen als er keuzes gemaakt moeten worden. Zonder haar was het niet tot zo’n mooie persoonlijke uitvaart gekomen.

H.J. .van den Berg. 
een warm gevoel als wij er aan terug denken.

Fam kaatman 

Léoni Weijkamp- Spaan. 
Ik heb de begeleiding en betrokkenheid van Elfriede Ariëns als zéér goed ervaren! Zij heeft de tijd genomen om samen met mij en de kinderen een mooie, persoonlijke uitvaart te verzorgen. Daar kijken wij met een goed gevoel op terug! Het was erg fijn om dit samen met haar te doen! Veel lof voor deze uitvaartonderneming!!

W.Karman 
We hebben het zeer prettig ervaren

WH Eekhuis 
Alles was tot in de puntjes verzorgd en geregeld

Sonja Cavallaro 
We hebben het contact met Elfriede als uitermate prettig en kundig ervaren. Dit uitte zich in haar zichtbaarheid en onzichtbaarheid naar gelang situatie daarom vroeg. Het meermaals dagelijks contact was professioneel en erg “menselijk”. Elfriede heeft ons input gegeven en wij hebben er een eigen draai aan kunnen en mogen geven. Het was soms schakelen in deze Corona crisis tijd, maar het is volkomen naar wens verlopen. Ik kan daarom Elfriede zeer aanbevelen. En… ze is gewoon een erg prettig mens 😃

K.j.p. Heine 
Zeer discreet, persoonlijk betrokken duidelijk,

Ronald Tuurenhout 
Mw. Arriens kwam elke dag en organiseerde met ons (zoon, schoondochter en mij) de uitvaart. Elke dag een stap naar het einddoel. Dat kwam heel goed over. Zo wordt je niet ovrvallen met de vele dingen die moeten worden geregeld. Mw. Arriens nam ook veel werk uit handen. Indeze moeilijke tijd is dit een enorme verlichting.Ook kwam mw.Arriens nog voor nazorg, een gesprek enkele weken na de uitvaart. Wij zijn zeer gevreden hoe de uitvaart is verlopen. Ook via aanwezigen bij de uitvaart (familie e.d.) kregen we alleen positieve reacties.

hans groen 
supergeregeld,niets anders danlof

Annette 
Mw Arriëns nam ruim de tijd om kennis te maken, te onderzoeken wat wij zouden willen en kwam haar afspraken na. Allemaal heel belangrijk in die korte, drukke en verdrietige tijd. Ze voelde de sfeer aan in ons huishouden en paste zich daar op aan. Het werd mede daardoor -gek genoeg- ook een gezellige week.

Marieke 
Elfriede pakte heel snel op wat de omstandigheden waren rondom mijn moeder haar (toekomstige) overlijden. Met haar empatische en organisatie talenten, volgende ze ons in onze wensen en vulde deze aan met zeer goede suggesties. Het werd een voorbereiding en uiteindelijke begrafenis waar ik met een warm hart op terug kijk. Elfriede heeft als het ware naast me gelopen in dit process en dat heb ik bijzonder gewaardeerd.

<<< Terug